Sunday, August 1, 2010

Short weekend for me

My "offday" this week was cut short (though I never really has any "offday" actually) because si suami had to go to work. He also has to work next Saturday (kerja ganti). Dan macam sekolah dah. But I heard some birds chirpin' that certain people are coming over next weekend.

I apologize to those who text, inviting me to go hanging out during weekdays/weekends and I didn't reply. *Bajet glemer* TAPI ada ye. See, there's still people who want to lepak2 with me. Muahahaha.
The thing is, with only me and Fifi around, I am just not sure if I am able to "hang out" with you guys. Nanti end up macam tak betol. I need another sets of hand that I feel comfortable to ask to do anything. To whom I can simply say "Weyh jom teman aku. Fifi nak susu/makan/berak/kencing blablabla". Hah! Ada beran? Kang kalau aku buat begini kat korang, alangkah tak seronoknya kehidupan korang kan? Nak lepak2 jadi macam sessi menjaga anak plak.

We went for swimming again this morning dengan brand new spender. Haha. Fifi's. Not me. Bukan swimming sebenarnya. More to berendam. Tapi sekejap je sebab cuaca menunjukkan tanda2 nak hujan. Angin bertiup2. Makcik sejok. Tableh tahan. Tapi Fifi gembira je. Main2 air, minum2 air. Mengambil kesempatan nak masukkan semua benda dalam mulut. Sambil main2, minum air.

I need baby food containers/storage system/whatever you call it. IKEA tipuware tak best. Nak warm kan mcm jadik lembik2. Kadang2 masuk air. Sebab lid dia macam apetah. Tommee Tippee punya macam menarik. Since warmer pon Tommee Tippee jugak. Tapi susah betol nak mencariknya online.

OK dah habes. Tata.

2 comments:

Maz said...

Lin, dh beli baby cubes? Tiny tapir ada jual. I duk guna tu je, alhamdulillah

Lin Ghazale said...

Dah tadi order huhu. hope they fit my warmer