Monday, August 2, 2010

Fifi & Activities

Seorang bayi dijumpai melepak di bawah katil bermain dengan power adaptor laptop.
Hi Mommy!

Tapi switch nya OFF ye? Bahaya la budak ni. Mana aku nak letak segala2 benda nih!
Aku ada kat dapur ye semasa kejadian. Masak bubur. Masak lelambat kang, lapa plak. Nak suh merayap kat lantai dapur, kotor. Lantai dapur korang bersih ke macam lantai bilik? Huhuhhihih.

Konon berenang la tu
Splash Splash!
Ini adalah gambar2 dari sessi berenang pagi semalam.

Dah itu saje untuk entry ini. Bersambung di lain waktu.

Tata!

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

cak! ala-ala comel bdak itu...
geram hambe melihatnye mahu cubit2 aje..!

Lin Ghazale said...

uish. tak dibenarkan cubit