Sunday, August 29, 2010

29 August

29 August. Ada 2 perkara berlaku hari ini.

Alhamdulillah. Today is my father's birthday. He's 5x years old.

HAPPY BIRTHDAY AYAH!

Semoga sihat2 selalu ayah.

And 8 years ago, today Wandy and I "declared". HAHAHA mcm haram!. Zaman sekolah dulu selalu gune term declare meclare ni. Eh wait, I was in the States, it was 29th there while it was already 30th in Japan. Belasah la. I chose 29th. Don't care. Akakaka. 

Yes people, we "met" in cyber world. *Geek alert goes off. TET TET TET TET*. I just realized, he can't simply say that I am a geek just because I work in IT. Actually we "met" a few weeks earlier, ke a month kat MIRC. Muahahahaha. Crap gila la. Jumpa kat MIRC. Kanak2 betol. Itu pon secara kebetulan sebab aku baru balik dari Msia and I had nothing better to do, so download MIRC and masuk cenel2 lama seperti #KMNS. I still remember his nickname, johnlabu. Yeah, zaman dulu semua org nak jadi anonymous in cyber world but now I think it's lame. Just use the name which your parents gave lah. They put the hell of an effort in choosing one. *Mintak maaf kepada mereka yang masih guna nick2 yg sengaja dipilih. Maksud aku, nama yang sekelumit pon orang tak panggil dia dengan nama tu. Ala yang mcm cuteprincess, machoman*. Now, that I am a parent, I know how crazy and "difficult" it is to choose a name for your child(ren).

Don't get me wrong ye? I already met him in real life back in year 2000, in KMNS. Tapi tak pernah cakap. Maklum la..aii ni pemaluuuuu. Lalalalalalalalalalala. Anak2 sekalian, korang jgn plak simply pegi kapel2 ngan org yg tak betul. Alam cyber skarang ni dah melampau. Sekali kang, perogol ke ape ke. Hishk! Susah nak explain, but I think you all get what I mean. Basically, kalau dah jodoh, tidak ke mana. Tapi jangan desperate hoccay? Belajar dulu...AHAHAHAHAA. I must be joking if I said this to Fifi nanti. Sukati la nak bercinta zaman sekolah ke zaman university ke hape ke. Asal pelajaran bagus, perangai bagus. Tak bagus, aku marah. Kau siap!

When did we first meet in real life? Nanti lah citer. Rasa mcm pernah cerita dulu. Ke cerita dalam mimpi je? Wahahahahaahahahahahahaha!

HAPPY WANDY!

Aku tatau nak namakan hari apa. Hari Happy je la.

2 comments:

laptop aku cam cilanat said...

aku tauuuu!!!

Lin Ghazale said...

Haha. Shatap! Buang je la vaio dalam sungai kesang