Tuesday, July 27, 2010

We love weekends

Managed to complete everything that we wanted over the weekend. Listing things to do definitely helped. I rarely do this. Maybe I should. Mane tau it can help me to overcome masalah taktau nak start kerje kat mane which leads to laziness. Hehe.

We went everywhere. Kesian suami. He got little to no rest this weekend. Tapi takde la tak rehat langsung. Kalau dekat rumah, I let him sleep. Aku bukan husband abuser.

Aku? Aku dapat la stretching2 sikit since ramai bole jaga Fifi. Tapi Fifi mcm takut dekat lelaki kecuali papa dia. Is it weird? I hear that usually baby girls like boys/men all the time but Fifi tidak. Oh especially Atuk la dia takut. Aku suspect sebab ada misai. Haha. Sebab aku kalau brush teeth depan dia, dia akan nangis mcm nampak hantu. Pelik2 je perangai.

Aight. Time to sleep! It'll be only me and Fifi starting tomorrow.




4 comments:

auntie said...

wang besar..wang besar..abuabuabuabuabuabuabuabu

Lin Ghazale said...

Nangis2 pon dapat wang besar. Aku nak nangis2 jgk la. Abuabuabuabuabu

zamnzara said...

zara pn camtu dulu. now ok dy. cuma x la s friendly s anak org lain aku tgk.

Lin Ghazale said...

@zam ye ke? aku igt anak aku pelik. haha. tapi nak buat mcmana, dia dah mcmtu kan? harap2 tak takot dgn SEMUA orang. like that, i die. haha